Orkidéresa till Thailand 2007

Följ med Orchidéhuset på en fantastisk resa.

Här öppnar sig portar till världar som du inte skulle få uppleva utan Peter Göttferts och Anders Lindströms kända namn inom växtvärlden. Vi tar dig med på ett växt-, bad-, sol- och upplevelseäventyr som blir ett minne för livet. Kantat med god mat och dryck.

Om du är intresserad att följa med så anmäl ditt intresse på order@orchidehuset.se så samlar vi ihop ett roligt gäng att åka med.

Vår resa 2007 hade följande program

9 januari är det avgång med Thai nonstop till Bangkok. Flygtid 10 h

10 januari ankommer vi till Bangkok 05.50 och vår första anhalt blir växtmarkanden. Efter lunch guidning till Kungliga Palatset. Vi slår läger för natten på hotell i Bangkok.

11 januari flyger vi till Chiang Mai. Efter lunch bär det av till Växtexpo www.hortiasia.com Natten tillbringar vi på hotell i Chiang Mai.

12 januari besöker vi en stor international växtutställning www.royalfloraexpo.com

 13-15 januari bär det äntligen av ut i regnskogen för 3 mycket spännande dagar och vandringar för att upptäcka vilda orkidéer många andra växter och djur.

16 januari flyger vi till Bangkok. Med buss tar vi oss till Nong Nooch, parken där Anders arbetar. www.nongnoochtropicalgarden.com På eftermiddagen bjuds det Traditionell Thailändsk show.

17 januari är det visning av parken, inklusive botaniska samlingarna vilket är exklusivt för vår grupp. Visning av Peter och Anders odling. På kvällen äter vi på en mycket fin restaurang ute vid havet.

18 januari tar vi buss till Koh Chang. Fri eftermiddag och kväll.

19 januari är det fridag med sol och bad för dom som så önskar.

20 januari ordnar vi guidning ut i regnskogen och mot vattenfall.

21 januari ordnar vi guidning ut i regnskogen och ytterligare vattenfall.

22 januari är det åter fri dag och den som vill bättrar på solbrännan och badar i havet.

23 januari flyger vi från Trat till Bangkok. Shopping i Bangkok med guidning till våra pärlor bland shoppingställen. 18.00 far vi mot flygplatsen.

24 januari är det avresa 00.50 med Thai direkt till Stockholm.